Klart bedre service!                Rømer Glas A/S | Lundholmvej 43 | 7500 Holstebro | Tlf.: 9742 0644 | Fax: 9742 0196

 Rømer Glas A/S                                                 
 Lundholmvej 43  
 DK - 7500 Holstebro
 Tlf. 9742 0644                    

                            Termoruder - Spejle - Montre - Hærdet glas - Interiørglas - Glasværn - Møbelglas  - Brusedøre - Glasbordplader - Brandglas


Spejl glas

Sølvspejl glas.

Dette er navnet på et almindeligt spejl, hvor spejlvirkningen fremkommer ved at bagsiden på et float glas er belagt med en sølvholdig belægning som er dækket af en beskyttelse maling. Belægningen er ikke modstandsdygtig mod fugt, vand, syredampe og syrer. Defor skal der  bl.a. ved indmuring af spejle, anvendes et lamineret spejl, hvor det inderste glas er et float glas som dermed beskytter sølvbelægningen mod fugt.


Bronze spejl.

Dette spejl er lavet ud fra bronze float, og herefter med samme belægning som et sølvspejl. Spejlbilledet får et mørkgyldent udtryk, og bruges især til butiksindretning. Hvis man af en eller anden grund ikke har så meget farve pigment, fx. pga. sygdom, kemo behandling etc. vil det også være et godt valg.


Gråt spejl.

Laves på samme måde som et sølv spejl, blot på basis af et grå float glas. Spejle får et eksklusivt udtryk, og kan med fordel kombineres med et sølvspejl, ved at et lidt mindre sølvspejl limes uden på et grå spejl, hvorved at der opnås en frise rundt om sølvspejlet i det mørkere grå spejls udseende.


Dobbelt spejl.

Her er 2 stk. 3mm sølvspejle limet sammen ryg mog ryg. Dette kan fx. bruges til fritstående spejle indsat i et stativ, hvorved at der er spejl på begge sider. Endvidere bruges det også til skabslåger i badeværelses møbler, således der er spejl både når lågen er lukket og åbent.


Lamineret spejl.

Her er et almindeligt sølvspejl lamineret sammen med et almindeligt float glas. Herved opnås den bedste beskyttelse af sølvbelægningen, samt den bedste sikkerhed. Ved brud vil der ikke være fare for alvorlig personskade. Hvis det skal bruges i lokaler med levnedsmiddel produktion, kan det kombineres med en sikkerhedsfilm monteret foran på spejlet, som dermed minimere risiko for nedstyrtning af små glasstumper. Herved kan en meget bekostelig destruktion af fødevarer og hovedrengøring undgås.